Minustako blogin kirjoittaja

Nyt se on tässä - minun blogini ja minun ensimmäinen raapustus tänne. 

Ajatus blogin kirjoittamisesta on pyörähdellyt mielessä muutaman vuoden ajan mutta jäänyt aina vain suunnittelu asteelle aiheen puuttumisen vuoksi. 

Jossain vaiheessa aloin pohtimaan "ihan vain" omasta elämästä kirjoittamista ja melko pian totesin ettei elämässäni kyllä ole mitään niin ihmeellistä että siitä tekstiä saisi laadittua 😅 Mutta.. Parin ig-julkaisun, tuttavien kannustuksen sekä psykoterapeuttini rohkaisun myötä havahduin lopulta siihen, että elämästäni ei tarinat tule hetkeen loppumaan. 

Blogin nimi *kapuloita rattaissa* on juuri se avainsana mitä teksteissäni alan purkamaan. Eli selkeämmin ilmaistuna, kun elämä ei aina rullaa eteenpäin niin kevyesti. 

Minun elämäni suurin rattaita hidastava kapula on  kesällä 2019 todettu vaikea masennus. Siihen kun lisätään vielä esikoisen syntyminen kuolleena, aiemmin ollut (tunnistamaton) synnytyksen jälkeinen masennus, parisuhteen kariutuminen, muutot muuton perään, huoltajuus-sotkut, huoli työpaikasta, uuden parisuhteen syntyminen, uusioperhe... Niin onhan näitä kapuloita vaikka muille jakaa 🙄

Kirjoittamiseni päätavoite on saada purettua omia ajatuksia, työstettyä elämän varjokohtia sekä löytää taas valoa ja ilonpilkahduksia elämään. 

Tästä se lähtee - suurin kynnys eli aloitus on nyt tehty 🤩


Kommentit